lagemma.cat | Tallers de música en família, per a nadons de 0 a 3 anys
15888
post-template-default,single,single-post,postid-15888,single-format-gallery,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Música i nadons

Experiències musicals en família dedicades al teu nadó

Junts crearem moments d’atenció plena als infants, de connexió amb les emocions i d’acompanyament compartit, descobrint noves vies de comunicació i recursos musicals que us emportareu a casa per seguir teixint estones de diversió, aprenentatge i intercanvis afectius.

· Tallers de música en família

Trobades de famílies amb nadons o nens/es de 0 a 3 anys. A través de jocs de falda, cançons, descoberta de sons o moviment corporal gaudireu junts d’una experiència rica en estímuls sensorials i emocions compartides. Propostes setmanals, mensuals o tallers únics agrupats segons edat.

· Trobades especials

Famílies que volen celebrar en comunitat una data especial, ja sigui el primer aniversari del seu nadó, el comiat de l’escola bressol, una activitat especial amb els amics… en forma de taller participatiu on pares i fills gaudeixen junts d’una experiència musical compartida afavorint la socialització i l’intercanvi d’emocions.

Propers tallers