lagemma.cat | Tallers de música per embarassades i cant prenatal
15935
post-template-default,single,single-post,postid-15935,single-format-gallery,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Embaràs i part musical

Experiències musicals per al teu embaràs

Dissenyades com un acompanyament conscient, des de la musicoteràpia i el cant prenatal, per atendre l’embaràs emocional de cada dona. Contribuint en el teu benestar, el del nadó i el de la parella, afavorint el vincle entre vosaltres i millorant la qualitat de l’embaràs, el part i el postpart.

· Tallers d’embaràs musical

Trobades de parelles o dones embarassades. A través de cançons, meditacions guiades, relaxació a través del moviment o treball de veu i respiració aniràs agafant consciència del dia a dia del teu embaràs, atenent a les emocions i enfocant-te en el vincle amb el petit que creix dins teu. Compartir aquests moments únics amb altres famílies que també passen per aquest moment vital pot ser molt reconfortant per a vosaltres.

· Sessions individuals o en parella

Acompanyo de manera personalitzada el teu embaràs. Escoltant les teves necessitats, acollint qualsevol tipus d’embaràs i atenent el procés emocional pel que estiguis passant. Em poso a la teva disposició com a musicoterapeuta per acompanyar tot allò que consideris important.

lagemma-embaras-i-part-musical

· Fés-li una cançó de benvinguda

Quin millor regal per al teu nadó que explicar-li tot allò que sents en forma de cançó de benvinguda! Et proposo que creïs per a ell/a una cançó personalitzada. Jo t’ajudaré a convertir les teves idees i gustos musicals en una bonica cançó enregistrada que serà fruit del vostre vincle i us acompanyarà tota la vida.

· Trobades especials

Dones que escullen el lloc on trobar-se per celebrar juntes la vida que està per venir. Pot ser un regal, una sorpresa, un desig de l’embarassada… sigui com sigui, serà un regal per a totes vosaltres viure aquesta experiència musical conjunta, dedicada a la mare i al bebè en gestació i al vincle que us uneix amb ells. Una experiència que s’anirà dissenyant en funció de les necessitats del grup, adaptant-me al màxim als vostres desitjos.

Propers tallers